Ο Χρυσός κόσμος του Κώστα Αρβανιτίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1982 με αντικείμενο την κατασκευή και πώληση κοσμημάτων και ωρολογίων υψηλής αισθητικής.

Με έδρα τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του στην καρδιά της πόλης στην οδό Ερμού 2, στη Θεσσαλονίκη στον 1ο οροφο όπου αυτή τη στιγμή απασχολεί 10 άτομα και εξυπηρετεί 20.000 εγγεγραμμένους και ενεργούς πελάτες.

Το 2007 αποφασίσαμε να λειτουργήσουμε το e-shop και να εξυπηρετούμε τους πελάτες με την ίδια φροντίδα παρέχοντάς τους  ΕΞΤΡΑ μεγάλες εκπτώσεις – προσφορές και ΔΩΡΑ με κάθε παραγγελία.

Τόσο στο κοσμηματοπωλείο όσο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε τη μεγαλύτερη συλλογή σε βέρες (PLATIN-A , BREUNING, Saint Maurice κ.α. ), μονόπετρα δαχτυλίδια, σταυρούς (νέα συλλογή: PLATIN-A), ρολόγια, μενταγιόν, σετ κοσμημάτων, φτιαγμένα όλα με μεράκι, τέχνη, δημιουργικότητα και μοναδικότητα, καθώς το σύγχρονο, εξοπλισμένο εργαστήριό μας με LASER μπορεί να σχεδιάσει, να χαράξει και να κατασκευάσει τα πιο ιδιαίτερα και εντυπωσιακά κόσμήματα. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας βοηθήσει στην επιλογή κοσμημάτων για τον γάμο, τον αρραβώνα, την βάπτιση και σε τιμές που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις και τις δυνατότητές σας !

Για όλους εμάς που κάνουμε αυτή τη νέα προσπάθεια θα ήταν τιμή μας να μας βάλετε στα “αγαπημένα” και να μας προτιμήσετε την κατάλληλη στιγμή. 

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ